Zwembaden

Waarom?

In de zomer genieten van een verfrissende plons tijdens de hete zomerdagen of in de winter van een ontspannende duik tijdens de koude winterdagen? Dat kan deugd doen! Door onze jaren ervaring in de zwembadbouw kunnen wij ervoor zorgen dat deze plons in een door jouw gekozen zwembad mogelijk is.

Het zwembad

Er bestaan ontzettend veel verschillende soorten zwembaden. Je kan ze krijgen in alle geuren en kleuren. Wij helpen u alvast met de keuze van het juiste zwembad om zo optimaal te kunnen genieten.

Filterinstallatie

Bij een zwembad hoort natuurlijk ook een filter. Die zal er voor zorgen dat het water altijd mooi helder blijft en zal ook voor de verwarming van uw zwembad zorgen. Daarom is het belangrijk dat de juiste filter bij het juiste zwembad wordt geplaatst.

Wij zorgen ervoor dat de juiste filter word geïnstalleerd en dat uw zwembad altijd mooi helder water heeft.

Zwembadboord

Een zwembadboord lijkt misschien minder belangrijker maar dat is hij zeker niet. Slippartijen, scherpe kantjes, stenen die loeiheet worden door de zon, … De afboording van een zwembad bepaalt voor een groot stuk de gebruiksvriendelijkheid ervan.

Voor de keuze van een zwambadboord zijn er vele mogelijkheden. Daarom helpen wij u graag verder met persoonlijk advies voor de juiste zwembadboord.

Zwembadafdekking

Een zwembadafdekking heeft 4 belangrijke doelen. Het eerste is warmtebehoud. Als we het bad verwarmen to ±30ºC zal de afdekking ervoor zorgen dat het bad zo lang mogelijk op deze temperatuur blijft zonder bij te verwarmen. De tweede reden is veiligheid. De afdekking zal ervoor zorgen dat er geen personen in het bad kunnen vallen. De derde reden is netheid. De afdekking zal alle bladeren en ander afval uit het bad houden. De laatste reden is verdamping. In de zomer kan het soms heel warm worden en dan gaat het water in het bad beginnen verdampen. De afdekking zal dit tegenhouden.

Zoals u kunt lezen is een degelijke afdekking ook niet weg te denken bij een zwembad. U kan deze vol automatisch laten installeren maar dit kan ook handmatig. Wij helpen u graag verder in de juiste keuze voor een zwembadafdekking!