Bestrating

Waarom?

Wenst u in de zomer te genieten van uw prachtige tuin? Moet u vaak tot aan de achterkant van uw tuin maar wilt u niet altijd over uw mooie gazon lopen? Bent u nog opzoek naar de juiste plaats om uw auto te parkeren?

Dan bent u opzoek naar bestrating! Ons aanbod aan bestrating is zeer uitgebreid met alle mogelijke opties. Van een terras tot een oprijlaan naar een pad dat door heel uw tuin gaat.

Terras

Een tuin zonder terras is geen tuin. Om in de zomer de volle 100% te genieten van uw tuin hebt u een rustige plaats nodig om te kunnen zitten. Daarom leggen wij voor u het terras naar uw wensen.

Er bestaan 101 verschillende soorten terrassen. Je kan het terras verhoogd laten leggen of gelijk met de gazon. Het is mogelijk om deze 2 opties te combineren met elkaar. De keuze van de juiste tegel is ook een belangrijk element. Er bestaan grote en kleine tegels, witte of donkeren tegels, dik of dunne tegels. De opties zijn oneindig en wij helpen u graag bij de juiste keuze van uw terras!

Tuinpad

Tuinpaden leiden je door de tuin, verbinden verschillende gedeeltes met elkaar én zorgen voor structuur.

Ook hier bestaan er weer verschillende opties voor tuinpaden. Enerzijds moet u kiezen tussen een verhard of een halfverharding. Bij een verhard pad hebt u de keuze uit klinkers, kasseien, tegels, enz. Bij een halfverharding word het pad gemaakt uit bijvoorbeeld grind, split, gravel, schelpen, boomschors of houtsnippers. Deze techniek heeft vaak een natuurlijkere uitstraling.

Zoals u leest zijn er heel veel opties en mogelijkheden. Wij helpen u graag verder bij uw beslissing in het perfecte tuinpad.

Oprijlaan

De oprijlaan is de sleutelweg naar het huis of de garage. Daarom is de juiste keuze voor een oprit belangrijk.

Ook hier is er terug keuze uit verharding of halfverharding. Bij verharding zijn de meest voorkomende keuzes klinkers (klei of beton), beton tegels, grasdallen, natuursteentegels of kasseien. Uiteraard zijn er nog veel andere opties. Ook is er de mogelijkheid om uw oprijlaan halfverhard te laten aanleggen.